Ziua Stafetei, un eveniment marca Terre des hommes

Share

Ziua Stafetei, un eveniment marca Terre des hommes

Pe 20 noiembrie, Terre des hommes a adus in Romania, pentru prima data, Ziua Stafetei – un eveniment derulat cu succes timp de 5 ani in Marea Britanie.

Proiectului pilot i s-au alaturat, de la prima strigare: ambasadorii Marii Britanii si Irlandei de Nord, Elvetiei si Frantei la Bucuresti; un primar si o vedeta a show-bizz-ului romanesc  (Florin Grozea de la HiQ).

Intrucat mass-media ocupa un loc tot mai important in viata noastra, am avut copii care si-au dorit sa devina jurnalisti. Pentru a le implini dorintele, i-am ajutat sa ajunga in redactiile TVR, RFI, EUROPA FM si Itsy–Bitsy.  Astfel ca, Aura Poterasu -TVR,  Valentin Panduru – RFI, Toader Paun – EUROPA FM, Oana Anghel – Itsy-Bitsy si Antonia Ionescu – Radio Romania Bucuresti au fost mentorii care s-au bucurat sa le impartaseasca adolescentilor curiosi secrete ale profesiei lor.

Nu toata lumea si-a dorit, insa, sa fie star sau persoana publica. Au fost copii care au luat locul unor oameni obisnuiti. Astfel, printre meseriile alese de acestia se numara : dirijor de trafic, manager de hotel, profesor, director de ONG, designer vestimentar sau avocat.

Related Posts

Ziua Stafetei, un eveniment marca Terre des hommes | Erka Synergy Communication