Tu ai un doctor de familie bun? Daca nu, Anima te poate ajuta!

Share

Tu ai un doctor de familie bun? Daca nu, Anima te poate ajuta!

A inceput a 3-a saptamana de campanie Anima. Consultantii nostri “deghizati” in asistenti medicali va asteapta in fiecare zi la standurile Anima din Cora Lujerului si Cora Pantelimon, pentru a va informa despre avantajele de a avea un medic de familie la Anima.

Daca sunteti din provincie, daca nu aveti medic de familie si sunteti din Bucuresti sau daca pur si simplu nu mai sunteti multumit de medicul dvs., vorbiti cu reprezentantii nostri de pe teren. Sunt acolo pentru a va raspunde la intrebarile pe care le aveti legate de schimbarea medicului de familie, de importanta unui medic de familie bun, care sa fie mereu alaturi de dvs.

Cu siguranta ati auzit de la prieteni, rude sau cunostinte ca „e mare bataie de cap sa-ti schimbi medicul de familie”! Ei bine, nu si daca alegi un medic de la Anima! De ce? Pentru ca inregistrarea se face in momentul in care Casa de Asigurari de Sanatate primeste cererea dvs. (pe care ati completat-o la standul Anima), CASMB impreuna cu Anima avand grija de transferul intre medicul vechi si cel actual sau pur si simplu de inregistrarea la un nou medic de familie.

Anima nu crede ca ai nevoie doar de un medic de familie, ci de un medic bun de familie. Un medic de familie bun inseamna:

– 9 specialitati in contact cu CASMB. In acest fel, pacientii castiga timp putand sa-si faca analizele in Clinicile Anima cu trimitere de la medicul de familie Anima.

– reminder: vei fi sunat de medic pentru a ti se aminti de vizita/analiza pe care o ai de facut

– pro-activitate: Anima vine in intampinarea pacientului pentru a preveni, scopul este sa nu se imbolnaveasca.

– programare prin SMS si /sau call center

-o echipa intreaga echipa de medici in serviciul sanatatii tale; medicii specialisti sunt mereu la dispozitia medicului de familie, acestia comunica regulat si sunt in contact permanent intre ei. Medicul de familie si specialistul formeaza o echipa.

Pentru a va inscrie la un medic de familie de la Anima, aveti nevoie de deschidere pentru a sta de vorba cu promoterii nostri, si pentru a le acorda acestora 3 minute ca sa va inregistreze.

Va asteptam cu drag la standurile Anima, daca va doriti un medic de familie bun aproape de dvs.

 

Update: Din februarie vom fi prezenti in Centrul Comercial Militari si in Auchan Titan.

 

Related Posts

Tu ai un doctor de familie bun? Daca nu, Anima te poate ajuta! | Erka Synergy Communication