Trick or treat? Pregatiti de Halloween party?

Share

Trick or treat? Pregatiti de Halloween party?

Cine nu se gandeste la petreceri? Mai ales atunci cand ai ceva de sarbatorit sau cand pur si simplu vrei sa evadezi din rutina fiecarei zile.

Si cum poti face aceasta mai usor decat printr-un party? 🙂 Si ce party poate fi mai potrivit sa te scoata din amorteala in aceasta perioada decat cea de Halloween?

Pentru noi amorteala este o necunoscuta, organizarea de petreceri este insa o ecuatie rezolvata fara nici o bataie de cap.

V-ar placea sa va vedeti colegii costumati in vampiri? Sau sa va suprindeti partenerii printr-o petrecere inedita in care sa puteti discuta si despre altceva decat despre cifre si strategii? Daca dvs. veniti cu “da-ul”, noi venim cu logistica. Sau cu creatia grafica si printul invitatiilor. Ne puteti lasa in grija tot ceea ce tine de aceasta petrecere. Tot ce va ramane de facut este sa va notati in agenda aceasta zi si sa va alegeti costumul.

O petrecere mai traditionalista sau mai moderna, mai mica sau mai mare, nimic nu ne sperie. Poate doar vampirii si fantomele de la petrecere:)

Garantam distractie si voie buna, foto/video de la eveniment si share-uirea celor mai simpatice fotografii ale zilei.

Turbotequila ne-a multumit pentru o astfel de petrecere organizata anul trecut pentru ei. Poti conta pe noi sa o organizam si pentru tine.


Related Posts

Trick or treat? Pregatiti de Halloween party? | Erka Synergy Communication