Te provocam la miscare in aer liber, la crosul cora Lujerului Challenge!

Share

Te provocam la miscare in aer liber, la crosul cora Lujerului Challenge!

Pe 21 mai alergam alaturi de voi in cadrul unuia dintre cele mai asteptate evenimente sportive ale verii.

Crosul cora Lujerului Challenge are ca scop promovarea sportului, incurajarea unui stil de viata sanatos si a unei atitudini competitionale, sustinand totodata o cauza umanitara importanta.

Longeviva competitie, ajunsa la editia a XXIV-a, este organizata de Universitatea din Bucuresti, Hipermarketul cora Lujerului si echipa Erka Synergy Communication.

Noutatea acestei editii consta in introducerea unei taxe de inscriere de 5 lei, urmand ca fondurile colectate in urnele amplasate la punctele de inscriere sa fie donate, in totalitate, Asociatiei M.A.M.E., pentru a asigura copiilor bolnavi de cancer, beneficiari ai organizatiei, suportul, consilierea si recuperarea socio-medicala de care au nevoie in perioada de confruntare cu boala.

Asadar, toti iubitorii de miscare sunt invitati sambata, 21 mai, la crosul cora Lujerului Challenge, o activitate sportiva potrivita tuturor categoriilor de varsta. Cei mai abili dintre voi vor fi rasplatiti cu premii substantiale, intre care LCD-uri, laptop-uri, tablete si role.

CLICK AICI pentru a afla mai multe despre program, traseu, inscrieri si zonele de desfasurare a competitiei.

Succes! 🙂

Related Posts

Te provocam la miscare in aer liber, la crosul cora Lujerului Challenge! | Erka Synergy Communication