“Stop dreaming! Start achieving!”, imi spune tricoul meu:)

Share

“Stop dreaming! Start achieving!”, imi spune tricoul meu:)

Noi am inceput sa ne gandim deja la cadouri. Desi ar putea parea ca ne grabim. Dar cum sa nu ne grabim spre o perioada asa frumoasa?  Ce sa mai asteptam cand vine vorba de o activitate asa placuta? Aceea de a darui si a primi cadouri.

In urma unui brainstorming am aflat ca cei mai multi dintre noi adora cadourile personalizate. Sunt cele mai funny, mai originale si ne fac mandri de mesajele inscriptionate pe acestea. Mesaje care, de cele mai multe ori, ne sunt adresate.

Noua ne place sa oferim, sa primim aceste cadouri si avem experienta in a da o nota personala cadourilor pe care vreti sa le oferiti partenerilor si colaboratorilor.

Am facut acest lucru pentru clientii care s-au gandit sa ofere ceva inedit. Ne-am facut astfel de cadouri si unii altora, doar v-am spus ca ne plac.:) Colegul nostru de la Web Design imbraca tricoul “Not now, I’m busy” crezand ca aceasta il ajuta sa scape de insistentele “magulitoare” ale colegelor din departamentul Client Service. Marturisim insa ca nu are prea mult succes cu aceasta tactica 🙂

Sa oferi o cutie de bomboane de ciocolata sau un buchet de flori sunt doua dintre cele mai vechi obiceiuri cand vine vorba de cadouri. Niciodata nu vor fi demodate sau mai putin apreciate. Din pacate insa, in aceste situatii cadoul in sine nu dureaza foarte mult timp.

Atunci cand oferi insa un cadou personalizat, care are gravat un mesaj special, cadoul va dura mult timp si va fi mereu pretuit. Odata cu personalizarea, el devine UNIC pentru orice persoana careia vreti sa-l oferiti.

Related Posts

"Stop dreaming! Start achieving!", imi spune tricoul meu:) | Erka Synergy Communication