Rombizshop.ro anunta 3 zile de reduceri spectaculoase, trafic intens si clienti multumiti!

Share

Rombizshop.ro anunta 3 zile de reduceri spectaculoase, trafic intens si clienti multumiti!

Vineri, 22 noiembrie, ora 08:00, Rombiz da startul nebuniei de toamna! Economisesti pentru momentul asta de cateva luni, ti-ai facut lista cu obiectele necesare dar si cu cele pe care ti le doresti pentru un mic rasfat? Tot ce trebuie sa mai faci acum este sa te asezi comod in fata computerului si sa fii pregatit sa apesi butonul de “Adauga in cos” din prima secunda de afisare a noilor oferte.

Peste 125 de produse au fost selectate pentru a beneficia de reduceri importante.

De la frigidere si masini de spalat, de la telvizoare la notebookuri si de la radiatoare la boxe auto, toate se regasesc in lista magica a www.rombizshop.ro.

Reducerile incep la 30% si urca pana la 80% iar selectia variata si brandurile importante care se regasesc pe lista sunt cele mai puternice argumente in favoarea unei sesiuni de cumparaturi inteligente.

Cele 3 zile de discounturi te vor ajuta sa-ti gasesti exact produsele de care ai nevoie la cele mai bune preturi.

Si pentru ca mai sunt doar cateva saptamani pana la Craciun, profita acum de mega sezonul reducerilor pentru a cumpara cadouri valoroase pentru toti oamenii dragi din viata ta.

Pe www.rombizshop.ro gasesti cadoul ideal pentru iubita ta, o perie rotativa Vidal Sasson, pentru mama ta, un storcator de fructe Tefal, pentru cel mai bun prieten un mouse Logiteh si de ce nu pentru bucataria visurilor tale un espressor Krups Nescafe.

Ora 00:00, pe 24 noiembrie este momentul in care cade cortina peste Black Friday 2013, pe www.rombizshop.ro . Atunci te vei bucura ca ai profitat din plin de cele mai semnificative reduceri si ca ai reusit sa scapi de stresul shoppingului din seara de ajun.

Mult succes la cumparaturi!

Profita de nebunia reducerilor de Black Friday! Intra pe www.rombizshop.ro si alege unul din cele peste 100 de produse care beneficiaza de reduceri intre 30 si 80%!

Vinerea Neagra iti aduce nopti albe! Cele mai spectaculoase reduceri sunt pe www.rombizshop.ro intre 22 si 24 noiembrie! Profita de discounturile de pana la 80%!

www.rombizshop.ro iti lanseaza provocarea de Black Friday! Intra si poti cumpara peste 100 de produse cu reduceri de pana la 80%!

Cumpara inteligent! Profita de cele mai mari reduceri la peste 100 de produse si intra pe www.rombizshop.ro intre 22 si 24 noiembrie pentru cea mai Happy Black Friday!

Happy Black Friday! Intra pe www.rombizshop.ro si profita de cele mai mari reduceri la peste 100 de produse electrocasnice si IT.

 

Related Posts

Rombizshop.ro anunta 3 zile de reduceri spectaculoase, trafic intens si clienti multumiti! | Erka Synergy Communication