RATB ERKA

Share

RATB ERKA

O solutie unica de advertising outdoor: Erka ofera acum cel mai avantajs serviciu de decorare a spatiilor RATB

Inca de la sfarsitul anului 2011, Erka a propus pentru clientii sai o noua solutie de publicitate outdoor: decorarea spatiilor Regiilor de Transport Autonome din toata tara. Pe langa avantajele evidente pe care aceasta metoda de advertising le ofera (vizibilitate maxima a serviciului/produsului promovat, mobilitate), Erka garanteaza si cele mai mici preturi de pe piata.

Oferta de promovare este una diversificata, cei interesati putand opta pentru diverse variante de implementare a decorarii spatiilor RATB in functie de scopul campaniei publicitare dar mai ales de bugetul alocat. Astfel, clientii pot alege fei decorarea totala (geamuri si tabla) sau partiala (fie doar spatele autobuzului, unul din laterale sau ambele laterale).

Unicitatea serviciilor oferite de Erka in ceea ce priveste aceasta noua solute de advertising consta si in faptul ca aceasta poate fi implementata nu doar in Bucuresti ci si in toate orasele tarii, in functie de specificatiile clientului. Prin serviciile de decorare RATB, brandul promovat are capacitatea de a atrage si mentine atentia unui public numeros; practic toti locuitorii unui oras dar si cei in tranzit pot intra in contact cu mesajul transmis, care, prin modul de expunere este extrem de vizibil. Aceasta metoda de advertising este un canal mediatic puternic, incisiv, capabil sa creeze o notorietate rapida produsului promovat. Prin vizibilitatea si mobilitatea sa imediata si nesolicitanta, decorarea spatiilor RATB are capacitatea de a impune in scurt timp marci noi sau de a contribui la consolidarea unui brand.

Afisajul pe RATB via Erka ofera posibilitatea expunerii de mesaje publicitare pentru o gama potential nelimitata de produse la costuri scazute in comparatie cu ofertele altor provideri de astfel de servicii dar si comparative cu alte canale media.

Related Posts

RATB ERKA | Erka Synergy Communication