Publicitate….internship…publicitate

Share

Publicitate….internship…publicitate

Sustinem tinerii cu initiativa, dar ne atrag interesul in mod deosebit cei care aleg o cariera in publicitate sau in comunicare si relatii publice. Prin urmare, ne-a atras atentia targul de internship-uri organizat de CeCop, in parteneriat cu Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, ce va avea loc in perioada: 26-27 aprilie.

In luna aprilie SNSPA impreuna cu CeCop organizează targul de intership-uri : Internship Fair 2013. Acesta se adreseaza studentilor din urmatoarele domenii: comunicare si relatii publice, publicitate, stiinte politice, resurse umane, relatii internationale, management, sociologie si administratie publica.

Aveti un business in comunicare si relatii publice, publicitate, stiinte politice, resurse umane, relatii internationale, management, sociologie, administratie publica si cautati oameni pasionati si entuziasti, atunci rezervati-va putin timp si pentru Internship Fair 2013.

Va puteti asigura vizibilitatea printre tinerii care vor sa activeze in compania dvs. si veti avea ocazia sa ii cunoasteti pe cei care ar putea fi parte din viitorul business-ului dvs.

Organizatorii promit o serie de beneficii:

  1. reducerea la zero a costurilor cu recrutarea
  2. o baza de date improspatata
  3. promovarea culturii organizationale in randul studentilor

Daca inca nu v-am convins, va spunem ca participarea este gratuita !

Evenimentul se afla la a 3a editie fiind organizat pentru prima data in 2011. Atat prima editie cat si cea de-a doua s-au bucurat de un succes foarte mare in randul studentilor, dar si a companiilor participante, numarul acestora crescand de la an la an.

Companiile doritoare de a se inscrie la eveniment o pot contacta pe Luiza Cernica: tel : 0752.11.24.34 sau pe mail: luiza@erka.ro

Va asteptam! 🙂

Related Posts

Publicitate….internship…publicitate | Erka Synergy Communication