Proiecte de suflet

Share

Proiecte de suflet

Asa cum spuneam intr-un post anterior (Faicepainting o placere a celor mici cat si a celor mai mari), ne plac foarte mult animatiile pentru copii. De ce?

Pentru ca sunt pline de magie, de voie buna. Pentru cateva ore intram intr-o lume magica cu dinozauri uriasi si vorbitori, iepurasi dragalasi, printese si alte personaje de poveste.

Da, noi intram in aceasta lume magica si aceasta, cu ajutorul lor, al celor mici. Cine zice ca noi ii ajutam pe copii sa cunoasca lumea frumoasa a povestilor se inseala! Ei sunt cei care ne ajuta de fapt, sa iesim din banalul cotidian.

Sunt proiectele noastre de suflet, frumoase, magice care ne atrag pe toti de-o potriva: copii, parinti, profesori si organizatori.  Pentru ca mascotele sunt foarte indragite de cei mici si pentru ca ne plac si noua foarte mult le integram mereu in evenimentele noastre de kids marketing.

Daca ai un eveniment dedicat copiilor si ti-ar placea sa ai o mascota, da-ne de veste si noi avem cu siguranta una care sa ne inveseleasca pe toti.

Pana atunci te invitam sa rasfoiesti albumul de mai jos, din portofoliul nostru de evenimente realizate alaturi de Cora si Decathlon.

Related Posts

Proiecte de suflet | Erka Synergy Communication