Pregatim inaugurarea unui nou magazin Decathlon – pe 18 Mai, la Timisoara!

Share

Pregatim inaugurarea unui nou magazin Decathlon – pe 18 Mai, la Timisoara!

Cel mai mare retailer european de articole sportive va deschide cel de-al optulea magazin din tara, pe data de 18 Mai. Cu o suprafață de 3700 de metri patrati, noul magazin va pune la dispozitia iubitorilor de sport tot ceea ce acestia isi pot dori pentru ca PASIUNEA lor sa devina realitate.

De la crearea sa in 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar: «Sa faca accesibila tuturor placerea practicarii sportului». La nivel mondial, DECATHLON reuneste peste 50.000 de colaboratori, reprezentand 60 de nationalitati. DECATHLON comercializeaza peste 35.000 de produse, iar in centrele sale de cercetare isi desfasoara activitatea 600 de ingineri, aflati in permanenta cautare de solutii si inovatii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor.

Din 1996 Decathlon isi creeaza propriile marci, in prezent in numar de 18, in spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la preturi accesibile, folosind o tehnologie de varf.

Fiecare produs Marca Pasiune reprezinta o alternativa viabila la produsele deja prezente pe piata, prin tehnicitate si satisfacerea necesitatilor oricarui sportiv. Mai mult, printr-un excelent raport intre calitate si valoare, produsele apartinand marcilor proprii Decathlon contribuie in mod concret la implinirea obiectivului de a face sportul accesibil tuturor.

Related Posts

Pregatim inaugurarea unui nou magazin Decathlon – pe 18 Mai, la Timisoara! | Erka Synergy Communication