Asociatia Valentina

Asociatia Valentina

Ne bucuram ca am lucrat inca o data pentru o asociatie minunata care are ca obiectiv principal prevenirea adandonului scolar si familial si se adreseaza familiilor cu venituri foarte reduse care locuiesc in cartierul Ferentari si care provin din familii cu venituri extrem de mici.

Implicarea noastra in acest proiect a constat in crearea designului noului logo si conceptul noii identitati vizuale a Asociatiei Valentina. Acestea au fost lansate alaturi de proiectele pentru 2016 ale Asociatiei, in cadrul unei receptii private organizate la Resedinta Ambasadei Frantei, in prezenta ambasadorului Francois Saint-Paul.

Noul logo al asociatiei cuprinde imaginea unei carti, simbol al importantei promovarii educatiei in randul copiilor provenind din medii defavorizate. Creata in 2002 de cativa voluntari francezi, Asociatia Valentina este dedicata educatiei si sustinerii scolare a 100 de copii defavorizati si ajutorarii familiilor lor pentru a se putea reintegra intr-o situatie de viata normala.

 “Designul noului logo a fost modul agentiei noastre de a sustine Asociatia Valentina, in dorinta acesteia de a promova valorile educatiei si valorizarea capacitatilor copiilor din mediile defavorizate, prin inlesnirea accesului lor la educatie. A fost un proiect de suflet pentru noi, avand in vedere ca poate ajuta la nivel simbolic, dar cu un impact emotional deosebit, aspiratia spre un viitor mai bun al copiilor defavorizati. Printre valorile ERKA se regaseste si dorinta de a facilita educatia prin puterea simbolurilor, un nivel de comunicare esential pentru identitatea oricarui brand”, a declarat Ruxandra Serban, CEO ERKA.

Asociatia Valentina – Erka Synergy Communication