Accenture

Accenture

Am conceput si implementat activarile Accenture in cazul Semimaratonului Bucuresti si in cadrul Crosului Universitatii Bucuresti-Cora Lujerului Challenge.  Astfel, la cele doua evenimente, au fost prezente peste 5000 de persoane din target-ul Accenture, pe care le-am adus mai aproape de brand prin activarile realizate: photo booth, antrenamente cu trainerul profesionist Howard Dell si concursuri cu premii substantiale.

De asemenea, Accenture s-a bucurat de vizibilitate in randul tinerilor in cadrul Street Delivery Timisoara pentru care am furnizat conceptul de eveniment. A fost  implicat un tanar artist care a desenat o serie de sacose de panza, iar fiecare persoana care ajungea la standul Accenture putea sa deseneze si sa coloreze in stil propriu aceste gift-uri.

Luna iulie a insemnat pentru Accenture aniversarea a 10 ani de existenta in Romania, care a fost marcata prin 3 petreceri concomitente in orasele Bucuresti, Timisoara si Iasi. Am conceput si implementat evenimentul aniversar care se poate rezuma prin 1700 de participanti, sute de poze imprimate, surprize si multa distractie.

 

 

Accenture – Erka Synergy Communication