PEOPLE CENTRIC

Share

PEOPLE CENTRIC

Clientul nostru, People Centric ii premiaza pe cei mai buni programatori in urma concursului Challenges for Programmers.


People Centric, organizeaza evenimentul de inmanare a premiilor celor sase castigatori ai concursului national online Challenges for Programmers. Cei 6 programatori au obtinut cel mai bun punctaj in competitiile organizate pe 3 tehnologii (Java, PHP, .NET), fiecare categorie avand 2 sectiuni in functie de nivelul de experienta: Juniori, respectiv Experimentati.

Premiile constau in 3 i-Pad pentru juniori si 3 MacBook pentru experimentati.

Evenimentul va fi ocazia unei dezbateri interesante pe tema “evaluarea competentelor IT”. La aceeasi masa cu castigatorii vor fi prezenti reprezentantii unor companii IT cu renume pe piata din Romania. Evenimentul va avea loc Vineri, 24 februarie 2012.

Participarea la eveniment va fi o ocazie potrivita pentru un schimb de idei pertinente, pe marginea unui subiect interesant si delicat in acelasi timp pentru ambele parti: profesionistii IT si angajatorii din acest domeniu.

In urma celor 2.500 de inscrieri pe perioada celor 5 saptamani de la final de 2011, competitia CHALLENGES FOR PROGRAMMERS a pus la dispozitie o serie de informatii importante care vor fi analizate in cadrul unui studiu de catre echipa People Centric.

Daca doriti sa ii cunoasteti pe cei 6 dezvoltatori software si sa va alaturati companiilor partenere in dezbaterea mentionata, scrieti-ne pentru mai multe informatii la adresa office@erka.ro

Related Posts

PEOPLE CENTRIC | Erka Synergy Communication