Participa si tu la Ziua Stafetei, in Romania!

Share

Participa si tu la Ziua Stafetei, in Romania!

Terre des hommes, cea mai mare asociaţie non-guvernamentală pentru apărarea drepturilor copiilor din Elveţia aduce in Romania evenimentul Ziua Stafetei, o actiune implementata cu succes in Marea Britanie.

Noi am dat evenimentului o identitate grafica (logo, layout invitatii etc) si avem grija sa captam interesul reprezentatilor mass-media, pentru ca evenimentul sa ajunga in atentia publicului larg.

Experienta ne arata ca cei mici sunt de multe ori mult prea constienti de responsabilitatile pe care le au si prea putin de drepturile lor.

Pentru ca vrem ca toti sa le recunoasca celor mici drepturile, dar mai ales sa le respecte, am raspuns incantati acestei initiative. Consideram ca problemele copiilor trebuie sa ne preocupe pe toti si ca trebuie sa tinem cont de opiniile lor. In felul acesta le insuflam respect pentru ei si pentru tot ceea ce ii inconjoara, ajutandu-i astfel sa devina adulti responsabili, capabili de decizii intelepte.

Despre decizii este vorba si in evenimentul din 20 Noiembrie, Ziua Stafetei. Va fi practic o zi in care 20 de copii vor avea sansa sa preia carma pret de cateva ore, traind astfel experienta unor lideri din diverse domenii de activitate.

V-ar placea sa fiti mentorul unui copil care va admira profesia si sa-l ajutati sa-si indeplineasca visul profesional pentru o zi? Un lider raspunde intotdeauna provocarilor, ceea ce evenimentul Ziua Stafetei promite a fi. 🙂  Daca vreti sa va alaturati unor mentori precum Ambasadorii Marii Britanii, al Elvetiei si al Frantei la Bucuresti, insemnati in calendar ziua de 20 Noiembrie. Va fi ziua in care oferiti unui copil bucuria de a-i fi recunoscut si respectat dreptul la opinie, unul dintre drepturile fundamentale ale copiilor.

Noi vom insoti pe unul din cei 20 de copii in redactia Realitatea TV, iar pe un altul il vom transforma in DJ la Europa Fm.

Vom asista cu totii la deciziile luate de un director de banca de 13 ani si vom fi martorii unor momente inedite si interesante.

Related Posts

Participa si tu la Ziua Stafetei, in Romania! | Erka Synergy Communication