CUM SA FACETI CA FLYERUL/CATALOGUL DVS. SA AJUNGA DIRECT IN MANA PUBLICULUI TINTA

Share

CUM SA FACETI CA FLYERUL/CATALOGUL DVS. SA AJUNGA DIRECT IN MANA PUBLICULUI TINTA

Distributie stradala in intersectie – sau cum sa faceti ca flyerul/catalogul dvs. sa ajunga direct in mana clientului

Norauto propune clientilor sai solutii simple si economice ce respecta mediul. Acestea au in vedere deplasarea, cu minimiul de poluare, tinand cont de impactul ecologic si sonor, de traficul urban si de securitatea tuturor participantilor la trafic, intr-un mod economic si durabil.
Pentru o mobilitate sigura, curata si economica, in aceasta primavara Norauto prezinta clientilor doua oferte speciale :

6 RATE cu DAE 0% – Norauto propune clientilor o oferta de finantare speciala pentru produsele cu 2 ROTI (biciclete electrice, biciclete pliabile, scutere, accesorii) si TRANSPORT (cutii de portbagaj, suporturi de bicicleta), pentru a oferi tuturor clientilor posibilitatea de avea acces la o mobilitate alternativa.

Numai la Norauto puteti gasi o gama larga de biciclete electrice, care sunt solutia optima pentru deplasarea in oras.
Ce este o bicicleta electrica? O bicicleta cu motor electric si baterie reincarcabila, asistata pana la 25 km/h, 0 emisii CO2. In urma unui studiu de cost realizat de Norauto, costul lunar al deplasarii cu bicicleta electrica in oras este de 10 ori mai mic decat costul deplasarii cu masina! (calculul include costuri de combustibili, intretinere si asigurare).
Norauto va asteapta in magazinele sale pentru a testa GAMA DE BICICLETE ASISTATE ELECTRIC ÎN EXCLUSIVITATE LA NORAUTO!

28-29 aprilie si 5-6 mai : 2 WEEK-ENDURI CU PREŢURI NEBUNE la anvelope – reduceri de până la 40% din pretul de lista al producatorului. La Norauto puteti alege anvelopa potrivita, fara a face compromisuri legate de securitate, longevitate sau economie de carburant. Economisiti bani si tratati mediul cu respect .

Norauto este prezent in Romania din 2009, cu trei centre auto la Bucuresti: Norauto Militari in parcul comercial Carrefour, Norauto Titan in parcul comericial Auchan, Norauto Berceni in parcul comercial Grand Arena. Noi deschideri sunt prevazute atat in Bucuresti cat si in marile orase din Romania.
Conceptul de Centru Auto este nou in Romania (magazin de piese, anvelope, accesorii si service auto), Norauto aducand clientilor o alternativa la ce exista pe piata, la preturi competitive, asociate cu o calitate a serviciului recunoscuta de peste 40 de ani in alte tari europene.

Atuurile Norauto sunt : magazin de piese auto si service multimarca, mijloace alternative de mobilitate pe 2 roti (biciclete electrice, biciclete pliabile, scutere), transparenta preturilor, disponibilitatea produselor, preturi mici tot anul, calitatea serviciilor. www.norauto.ro

Related Posts

CUM SA FACETI CA FLYERUL/CATALOGUL DVS. SA AJUNGA DIRECT IN MANA PUBLICULUI TINTA | Erka Synergy Communication