Norauto: Preturi cele mai mici tot anul!

Share

Norauto: Preturi cele mai mici tot anul!

Stim ca primii ghiocei se ivesc pentru a anunta venirea primaverii. Promoterii nostri “vestesc”  preturile mici de la Norauto. Am iesit  in intampinarea soferilor, cu cele mai bune oferte.

Targetul oricarui consumator este  pretul, asa ca, in batalia costului cat mai mic, Norauto vine cu un nou slogan umbrela:  “Preturi cele mai mici tot anul!”

Pentru a-si sustine strategia celui mai mic pret, Norauto implemeteaza o campanie de sampling si drop mail si isi reorganizeaza service-urile din Bucuresti. Timp de doua saptamani, noile preturi sunt la indemana conducatorilor auto din trafic. I-am instruit, costumat si trimis aproape de dvs. Daca si masina dvs. are nevoie de “un update” si vreti sa fiti la curent cu cele mai mici preturi, va asteptam in urmatoarele zone: Piata Sudului, Tineretului, Politehnica, Moghioros, Piata Iancului, Dristor, Eroii Revolutiei, Gara de Nord, Gorjului si Lujerului.

Pentru a va convinge de existenta  preturilor mici, va invitam sa rasfoiti noul catalog Norauto, sau sa faceti o vizita la service. 😉

Samplingul sustine in continuare campaniile de lansare ale produsului/serviciului dvs., astfel ca nu este de ignorant succesul ce-l poate avea acesta. Erka este responsabila de ceva vreme de aceasta actiune a Norauto, iar rezultatele sunt intotdeauna cele preconizate.


Related Posts

Norauto: Preturi cele mai mici tot anul! | Erka Synergy Communication