Noaptea Agentiilor 2016 @ Erka

Share

Noaptea Agentiilor 2016 @ Erka

Erka Synergy Communication se numara printre agentiile de publicitate care au participat pe 26 mai la Noaptea Agentiilor. Si nu oricum, ci cu un concept original: “Let’s think DADA!”

Dadaismul e deopotriva istorie si actualitate. Asa cum spunea Tristan Tzara, Dada este un “microbe vierge”, un microb a carui putere de penetrare ramane intacta si dupa disparitia miscarii propriu-zise. De un secol incoace, Dada influenteaza decisiv ceea ce numim astazi arta contemporana, dar si multe din curentele ei.

Pornind de la tema acestei editii, dedicata aniversarii unui veac de Dadaism, agentia a implementat un program variat, ca omagiu adus indelungatei sale colaborari cu companiile din portofoliu (Decathlon, Cora, Yves Rocher etc.).

Pe 26 mai, echipa noastra a invitat publicul larg la sediul agentiei din Sos. Nordului, nr. 94 F, intr-un cadru festiv: proiectie de reclame, specialitati culinare apetisante, graffiti in curte si grafica pe peretii sediului, jocuri, muzica buna, nelipsitul photo corner pentru iubitorii de selfie-uri si o multime de surprize.

In plus, am avut drone care au “survolat” zona si au surprins cele mai frumoase momente ale petrecerii, dar si live streaming, pentru ca publicul sa “simta” distractia alaturi de noi 🙂

DESPRE NOAPTEA AGENTIILOR

The Institute a organizat Noaptea Agentiilor de Publicitate in cadrul celei de-a patra editii Romanian Design Week. Proiectul face parte din Noptile Industriilor Creative, marca The Institute, si are misiunea de a descoperi si promova potentialul creativ romanesc. In cadrul evenimentului, agentiile de publicitate invita oamenii sa le treaca pragul pentru a le cunoaste intr-un cadru informal si relaxat.

A 7-a editie a Noptii Agentiilor si-a propus sa promoveze creativitatea romaneasca si sa faciliteze socializarea in randul celor pasionati de comunicare. In total, 86 de agentii de comunicare s-au inscris pe parcursul celor sase editii de pana acum in maratonul nocturn al creativilor.

 

Related Posts

Noaptea Agentiilor 2016 @ Erka | Erka Synergy Communication