Naste fara griji cu Anima la CF2

Share

Naste fara griji cu Anima la CF2

Nasterea reprezinta promisiunea, implinirea acelor noua luni de asteptare si poate a planurilor de o viata. Este un nou inceput, atunci vei face cunostinta cu acea fiinta ce va deveni cea mai importanta persoana a vietii tale.

Ca parinte, indiferent ca vorbim de mamici sau tatici, iti faci planuri si te pregatesti pentru evenimentul nasterii. Totul este foarte important: medicul, spitalul dar mai ales confortul mamei si al copilului.

Si gandindu-te la toate: confort, buget, medici, spital, etc. Ajungi la concluzia ca ai nevoie de medici buni cu experienta si atunci, inevitabil , zici: spital de stat – mai ales ca si pretul este mai mic… decat la privat. Iar apoi spunand spital de stat…iti apar in fata toate neajunsurile, din pacate ale spitalelor de stat din Romania.

Si te gandesti: „Cum ar fi un spital de stat dar cu standardele si conditiile de la privat!” Urmatoarea replica: „Nu! Asa ceva nu se poate!”

Anima vine si iti spune: „Draga viitor parinte, ACEST LUCRU SE POATE ACUM IN ROMANIA!”

DA! Se poate datorita parteneriatului dintre Clinica Anima si Spitalul CF2. Daca esti client Anima poti naste la spitalul CF2, unde blocul de nasteri este complet renovat si modern. Fiind dotat cu tehnologie de ultima ora, careia i se adauga experienta binecunoscuta a echipei de Obstretica-Ginecologie si Neonatologie a spitalului.

Indiferent de modalitatea de nastere pe care o alegi vei avea mereu alaturi o echipa de medici priceputi ce-ti vor pune la dispozitie o paleta intreaga de servicii caracteristice tipului de nastere ales.

Din echipa medicala vor face parte mereu:

 • 1 dr de obstretica – ginecologie
 • 1 dr anestezist
 • 1 dr specialist terapie intensiva
 • 1 dr specialist neonatologie

Dupa nastere, ca proaspata mama vei avea parte de servicii de vaccinare pentru cel mic si consiliere imunologica pentru tine. Tot in sprijinul tau vin si serviciile de consiliere privind alaptarea si alte necesitati ale celui mic.

Un alt lucru de care nu trebuie sa te ingrijesti sunt: materialele sanitare, mancarea sau igiena. Ele nu vor lipsi niciodata, ba chiar vor fi la cele mai inalte standarde.

Ah! Era sa uitam pretul! Nu-ti face griji! E cel mai mic din piata! Iar ca sa te convingi uita-te aici!

 • PRET NASTERE NATURALA (pentru paciente asigurate)
 •  2.250 lei cu medic primar
 • 1.500 lei cu medic specialist
 • PRET NASTERE PRIN CEZARIANA (pentru paciente asigurate)
 • 3.500 lei cu medic primar
 • 3.100 lei cu medic specialist

La acestea se adauga pretul de 250 lei ce reprezinta cazarea in rezerva single cu urmatoarele servicii: grup sanitar propriu, pat cu telecomanda pentru ajustarea pozitiei, tableta cu acces la internet, televizor LCD, halat, prosoape, papuci si obiecte de toaleta de unica folosinta.

Anima vine in intampinarea ta, ca tanar parinte, si iti ofera 3 modalitati de plata:

 1. 15% din valoarea pachetului la semnarea contractului, restul de 85% fiind achitati la internare
 2. 40% din valoare pachetului ales se plateste la semnarea contractului, 40% la internare si 20% la o luna de la data externarii.
 3. 10 rate fixe fara dobanda cu cardul de credit.

 

Maternitatea Anima, o viata care incepe frumos!

 

 

Related Posts

Naste fara griji cu Anima la CF2 | Erka Synergy Communication