Hiper Experienta de shopping, pe noul site cora Romania!

Share

Hiper Experienta de shopping, pe noul site cora Romania!

It’s shopping time!

Retailerul belgian cora a devenit, din 12 mai, mai accesibil odata cu inaugurarea noului site www.cora.ro. Agentia de publicitate full serviceErka Synergy Communication  s-a ocupat de strategia in mediul digital a acestui site, de partea de Google display si Google adwords, dar si de administrarea paginii de Facebook a retailerului, care se afla in portofoliul agentiei inca din anul 2005.

Pe noul site www.cora.ro, cumparatorii vor putea alege produsele preferate dintr-o gama online foarte variata, sa opteze pentru ora la care doresc sa ridice produsele din unul dintre magazinele din Bucuresti si Ilfov sau sa le primeasca direct acasa printr-un serviciu premium de livrare.

Conducerea cora Romania a anuntat ca isi va mentine politica de preturi mici si in mediul digital pentru ca scopul acestui magazin online este sa vina in intampinarea clientilor sai, oferindu-le cele mai bune conditii de shopping. In plus, in fiecare saptamana retailerul le pregateste clientilor oferte tentante pentru confortul acestora la cumparaturi.

Noul site www.cora.ro este user-friendly, fiind accesibil si facilitand navigarea usoara printre miile de produse din categoriile Alimente, Bauturi, Casa si Familie, Bebe si Petshop. In plus, toti posesorii de HiperCarduri de fidelitate si tichete cora vor putea sa foloseasca hiperpunctele si la cumparaturile online.

Noutatea absoluta de pe noul site cora sunt retetele pline de gust si savoare recomandate de specialistii cora. Yummy!

Alta facilitate implementata pentru cumparatorii din mediul digital este accesul la mai multe variante ale produselor preferate de useri.

Erka Synergy Communicationeste o agentie de publicitate full service cu peste 12 ani de experienta pe piata din Romania, al carei portofoliu include nume mari, intre care Decathlon, cora, Michelin, Camera de Comert si Industrie a Frantei, Guess, Arabesque, Babyliss, Ambasada Frantei, Institutul Pasteur, Farmavet, L’Oreal, Humanic, Gloria Jean’s, Norauto, Yves Rocher, Humanic, Adama.

Related Posts

Hiper Experienta de shopping, pe noul site cora Romania! | Erka Synergy Communication