Gloria Jean’s Coffees Old Town, noul paradis al cafelei

Share

Gloria Jean’s Coffees Old Town, noul paradis al cafelei

Centrul Vechi gazduieste un nou spatiu chic in care iubitorii de cafea vor putea savura aromele lor favorite!
Cunoscutul lant de cafenele Gloria Jean’s Coffees a inaugurat, ieri, 25 mai, o noua cafenea cu design elegant, pe Strada Stavropoleos din Bucuresti, care isi asteapta zilnic oaspetii in intervalul orar 8:00-23:00, cu o gama variata de cafele, ceaiuri, bauturi din cacao, bauturi reci pe baza de cafea sau de fructe, dar si prajituri delicioase.

Lansarea a avut loc in cadrul unui eveniment „aromat” organizat de Erka Synergy Communication.

Echipa noastra a intampinat reprezentantii mass-media si prietenii brand-ului in noul spatiu cu capacitate de 80 de locuri la interior si 50 de locuri pe terasa, ambele zone fiind amenajate in maniera unica.

Gloria Jean’s Coffees Old Town dispune de o terasa generoasa si de zona pentru private talk, fiind locul ideal pentru intalniri de business, dar si pentru a petrece timpul alaturi de cei dragi, gustand sortimente rafinate de cafea.

Pentru ca la Gloria Jean’s Coffees se pune accent pe experienta personala a fiecarui oaspete, in noul spatiu din Centrul Vechi va fi disponibila si o gama variata de cafea boabe clasica, aromata si decofeinizata, ideale pentru prepararea acasa.

Povestea Gloria Jean’s Coffees a inceput in 1979, in Statele Unite, iar din 1996 a continuat cu deschiderea mai multor cafenele in Australia, unde a si devenit cel mai mare lant de cafenele din zona.

In Romania, reprezentantii brand-ului intentioneaza sa deschida in viitorul apropiat inca doua cafenele in Bucuresti si una in Constanta.

Related Posts

Gloria Jean's Coffees Old Town, noul paradis al cafelei | Erka Synergy Communication