ERKA Synergy Communication si Domino’s Pizza, un parteneriat frumos si gustos!

Share

ERKA Synergy Communication si Domino’s Pizza, un parteneriat frumos si gustos!

ERKA Synergy Communication isi adauga un client legendar in portofoliu si se pregateste pentru o colaborare de lunga durata cu un brand de traditie.

Domino’s Pizza este cel mai nou nume pentru care ERKA va realiza creatia, productia publicitara si distributia materialelor de promovare.

Incepand cu luna octombrie, ERKA a realizat designul creativ si imprimarea a 125.000 de meniuri tip pliant pentru reteaua de restaurante si delivery a Domino’s Pizza. 100.000 de meniuri au intrat in procesul de drop-box realizat tot de catre echipa ERKA. Calitatea printului si grafica meniurilor le face foarte potrivite si cu utilizarea lor in restaurant dar si cu pastrarea lor pe o perioada indelungata in bucataria fiecarui client Domino’s Pizza.

ERKA investeste permanent in calitatea materialelor si a proceselor tehnologice pe care le utilizeaza in realizarea proiectelor de productie publicitara.

Colaborarea dintre ERKA si Domino’s Pizza este intr-o continua dezvoltare, iar in perioada urmatoare ERKA va realiza si alte tipuri de materiale publicitare destinate promovarii produselor si serviciilor Domino’s Pizza.

Decembrie, luna celor mai spectaculoase oferte, este momentul pentru o noua colaborare intre ERKA si Domino’s Pizza, asa ca stati cu ochii pe noile meniuri care se coc la foc mic si care va vor surprinde cu o grafica in ton cu valorile brandului, dar care mizeaza mult pe functionalitate si sunt realizate in conditii tehnice foarte bune.

Cu o poveste impresionanta si un numar de peste 9000 de fancize in intreaga lume, Domino’s Pizza este un reper in ceea ce inseamna calitatea produselor si a serviciilor iar parteneriatul cu ERKA  ii va asigura o dezvoltare importanta pe piata din Romania.

Related Posts

ERKA Synergy Communication si Domino's Pizza, un parteneriat frumos si gustos! | Erka Synergy Communication