Erka devine partener al unui eveniment de business cu traditie. Forumul Investitorilor Francezi, realizat de catre Business Review si Camera de Comert a Frantei, a ajuns la cea de-a cincea editie.

Share

Erka devine partener al unui eveniment de business cu traditie. Forumul Investitorilor Francezi, realizat de catre Business Review si Camera de Comert a Frantei, a ajuns la cea de-a cincea editie.

Azi, 10 decembrie, are loc o noua editie a Forumului Investitorilor Francezi, eveniment ce are ca scop dezbaterea relatiilor de afaceri dintre companiile franceze si cele romane.
Printre primele investitii majore de capital in economia romaneasca au fost cele facute de companii franceze. De la colosul Renault-Dacia si pana la expansiunea retelelor de hipermagazine Cora sau Carrefour, prezenta business-urilor franceze pe piata din Romania este foarte mare si are impact atat la nivel micro cat si la nivel macroeconomic.
Dupa mai mult de 20 de ani de la trecerea Romaniei la economia de piata si adaptarea sa la legislatia comunitara, este necesara o analiza a perceptiei pe care o au investitorii despre situatia de azi a colaborarii romano-franceze si in ce puncte sunt necesare schimbari.
Printre temele propuse discutiei intalnim necesitatea implicarii autoritatilor publice in consolidarea parteneriatelor public-privat sau cu ce provocari legislative se intalnesc investitorii francezi in Romania.
Pentru a sublinia importanta investitiilor franceze in economia romaneasca, printre vorbitori se vor afla si Ministrul Econimiei, Andrei Dominic Gerea si Philippe Gustin, Ambasadorul Frantei in Romania dar si reprezentanti ai principalelor companii franceze de pe piata.
ERKA este o companie cu capital integral autohton dar care a beneficiat de savoir-faire-ul francez in anii de inceput si a propus o viziune moderna in relatia cu partenerii si piata. Studiile universitare realizate in Franta si primii ani de experienta profesionala, dobanditi in industria de publicitate franceza, au determinat-o pe Ruxandra Serban, General Manager ERKA Synergy Communication, sa implementeze in propria companie un model similar cu cel francez.
Comunicarea este cheia succesului in orice domeniu asa ca Forumul Investitorilor Francezi in Romania reprezenta o oportunitate pentru dezvoltarea relatiilor bilaterale intre cele doua tari.
Urmareste pagina de Facebook, www.facebook.com/erka.ro, a ERKA Synergy Communication pentru un update permanent de la Forumul Investitorilor Francezi.

Related Posts

Erka devine partener al unui eveniment de business cu traditie. Forumul Investitorilor Francezi, realizat de catre Business Review si Camera de Comert a Frantei, a ajuns la cea de-a cincea editie. | Erka Synergy Communication