Echipa Erka Synergy Communication a “jucat in deplasare” cu sportivii de performanta

Share

Echipa Erka Synergy Communication a “jucat in deplasare” cu sportivii de performanta

In data de 20 octombrie 2016, intreaga noastra echipa de BTL impreuna cu Institutul National de Cercetare pentru Sport a organizat prima conferinta internationala din Romania, dedicata sportivilor de performanta.

Invitatii  au incercat sa gaseasca solutii la problemele  actuale ale sportivilor  de performanta carora le este greu sa isi dezvolte o cariera profesionala, in paralel cu performanta sportiva. De asemenea, le este dificil sa se reintegreze pe piata muncii dupa ce si-au terminat cariera sportiva.

Conferinta a fost interactiva, iar nume precum Gabi Szabo, Marian Dragulescu, Loredana Dinu, Bianca Pascu si Simona Gherman, au discutat  cu sportivii  si au oferit sfaturi celor prezenti.

Dupa conferinta a urmat un targ de joburi si educativ, unde 15 companii expozante i-au asteptat entuziasmati pe sportivii de performanta, pentru a le propune diverse colaborari.

Echipa noastra de organizatori de evenimente s-a asigurat de vizibilitatea evenimentului in media, ocupandu-se atat de partea de parteneriate media cat si de intreaga promovare in presa.

Ne bucuram ca am gestionat cu succes intreaga arhitectura a evenimentului, incepand cu partea de grafica, creatie si productie a  materialelor  promotionale necesare conferintei si continuand cu partea de logistica, sonorizare, catering si coffee break-uri delicioase. Livrarea evenimentelor “la cheie”  catre clientii nostri, reprezinta o provocare frumoasa pentru noi, pe care o acceptam de fiecare data cu drag.

Prima conferinta internationala din Romania vizând viitorul sportivilor de performanta

 

Related Posts

Echipa Erka Synergy Communication a "jucat in deplasare" cu sportivii de performanta | Erka Synergy Communication