Despre noi

Erka Synergy Communication este o agentie independenta, full service, cu o experienta de 12 ani in comunicarea brandurilor locale si internationale.
Membri ai Camerei de Comert a Frantei, ai JETRO si furnizori oficiali ai Ambasadei Frantei, am dovedit ca suntem alaturi de clientii nostri in toate actiunile lor, de la concept, strategie pana la implementare si raportare. Avem capacitati pentru a crea campanii 360° in-house, care implica: creatie, design, DTP, ATL, BTL si evenimente, PR, digital si social media, print si productie AV, media planning si media buying.

Avantajele noastre

Aducem Inovatia

Generam noutate in tot ceea ce facem, fie ca e vorba de o noua abordare, o amplasare neconventionala sau un nou mod de a expune o idee.

Gandim strategic

Fiecare campanie este contruita pe baza unui plan bine definit, care are ca nucleu nevoia clientului.

12 ani experienta

Numeroase campanii eficiente dezvoltate pentru clientii nostri, folosind ultimele trenduri din industrie.

Suntem versatili

Suntem specializati in domenii diversificate, ceea ce ne ajuta sa intelegem orice business si sa-i oferim cele mai potrivite solutii. De-a lungul anilor, insa, am devenit specialisti in ceea ce priveste comunicarea in domeniul retail, dezvoltand si implementand numeroase strategii pentru clientii nostri.

Productie in-house

Avantajul clientilor consta in costuri reduse si eficienta sporita din punct de vedere al timpului. Putem produce intr-un timp foarte scurt materiale precum: printuri pe mesh-uri, canvas, frontlit, cardboard, forex, dibond, polipropilena, policarbonat, blueback etc.

Echipa numeroasa

Profesionistii nostri in comunicare, creatie, design si strategie digitala sunt gata sa duca orice proiect spre succes. De asemenea, avem peste 3000 de responsabili regionali in toate orasele importante din Romania, precum Brasov, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Pitesti, Suceava, Sibiu.

Strategie

Strategie de comunicare & Social Media, planificare, consultanta si tactici marketing driving,branding, identitate vizuala.

Media

Strategie de Media Planning pentru a atinge target-ul dorit, prin: TV, radio, presa, outdoor sau online.

Digital

Display Advertising, Email Marketing, Social Media & Networking, Web design, SEO, Mobile & Software Development Services.

ATL

Creatie grafica si DTP, tipar digital si offset, print de mari dimensiuni indoor si outdoor, decorari, productie si montaj, semnalistica si personalizare interior/exterior, standuri expozitionale, obiecte promotionale, TV, Radio, Presa, Online.

BTL

Promotii, evenimente (concept, logistica si implementare), activari, lansari, targuri si expozitii, Direct Marketing, dropmail.

PR

„If I was down to my last dollar, I would spend it on Public Relations.” Bill Gates

Comunicare corporate & consumer, comunicare de brand, relatia cu media, comunicare interna, planificare strategica si implementare de programe.

Creatie

Comunicare 360.

Strategie de comunicare, dezvoltarea brandului, concepte, design, copywriting, DTP, productie audio-video sau print, SEO, servicii UX/UI, design si dezvoltare aplicatii mobile iOS & Android

Productie

Toata productia se realizeaza in-house.

Tipar si print digital, cataloage, brosuri si pliante, afise, postere, carti de vizita, afise, articole promotionale, sisteme de expunere, signalistica, printuri de mari dimensiuni, transport si montaj.

Vezi blogul nostru pentru a fi la curent cu toate noutatile!

Echipa noastra

Pentru mai multe detalii nu ezita sa ne contactezi!

Despre noi | Erka Synergy Communication