Decathlon, magazin nou la malul marii

Share

Decathlon, magazin nou la malul marii

Dupa Timisoara, un alt oras important din Romania, Constanta, este gazda unui magazin nou-nout Decathlon.

Si pentru ca nu ne place sa stam locului, am lasat marea si am luat drumul spre munte, unde inauguram cel de-al  10-lea magazin Decathlon. Astfel ca, din 21 Decembrie, pe drumul spre munte, va puteti opri la Decathlon Ploiesti.

La inaugurarea care a avut loc 15 noiembrie a participat si primarul Radu Mazare, care in stilul propriu si-a facut o intrare deosebita, a la James Bond, coborand din tavanul magazinului.  Alaturi de primar la festivitatea de deschidere au fost prezenti si sportivii : Razvan Ionut Florea, Ionut Gheorghe, Georgescu Mihai si Cristina Bujin.

Magazinul din Constanta va asteapta cu peste 5000 de articole sportive, din peste 70 de sporturi diferite, toate pe o suprafata de 2600 de metri patrati.

Am dat sfara in tara despre deschidere (Radio, OOH), am creat, printat si trimis invitatiile si am avut grija ca toti invitatii sa se simta bine in seara inaugurarii. A fost o inaugurare reusita si spectaculoasa (mai ales datorita prezentei primarului Constantei), dar si datorita  demostratiilor inedite ale cluburilor sportive.

Acum ramane sa va tinem la curent cu promotiile si evenimentele viitoare din magazinul Decathlon de la malul marii si sa va invitam la cumparaturi.

Impatimiti ai sportului, start la cumparaturi!

Antena 1 Constanta a fost martorul nostru.

Related Posts

Decathlon, magazin nou la malul marii | Erka Synergy Communication