Decathlon dă credit Erka pentru competențele de organizare a evenimentelor sportive

Share

Decathlon dă credit Erka pentru competențele de organizare a evenimentelor sportive

Pentru a 5-a oară consecutiv, Decathlon, unul dintre cei mai fideli clienți ai noștri,și-a încredințat echipa (nu mai puțin de 250 de oameni) abilităților Erka de a le organiza un teambuilding reușit și de a le planifica întregul eveniment.

Organizat într-un timp record de către echipa Erka, teambuilding-ul Decathlon a reunit, într-o formulă echilibrată și relaxată, prezentările tip business cu o componentă de pregătire sportivă și cu o exuberantă petrecere de final, pe ringul de dans, un amalgam care a provocat aprecierea tuturor celor prezenți. Celebrul brand a apreciat competența agenției de organizare a unor evenimente sportive într-un timp record, cu rezultate vizibile, contra unor prețuri rezonabile.

De la crearea sa în 1976, Decathlon a avut mereu un scop foarte clar: «Să facă accesibilă tuturor plăcerea practicării sportului». Această plăcere a pasiunii pentru sport, făcută accesibilă tuturor de către celebrul brand sportiv, a fost conceptul în jurul căruia echipa Erka a planificat și organizat întregul eveniment. Printr-o abordare creativă și idei flexibile de implementare, Erka a făcut dintr-un teambuilding tip corporate o oportunitate armonioasă de susținere a imaginii de brand și a valorilor proprii filozofiei clientului.

Related Posts

Decathlon dă credit Erka pentru competențele de organizare a evenimentelor sportive | Erka Synergy Communication