Crosul Universitatii din Bucuresti Cora Lujerului Challenge

Share

Crosul Universitatii din Bucuresti Cora Lujerului Challenge

Impatimitii sportului sunt chemati duminica la facultate pentru o viata sanatoasa prin sport. Pe 26 mai (duminica) alergam pentru sanatate in primul rand, dar si pentru a urca pe podiumul invingatorilor. Crosul Universitatii din Bucuresti are un partener de nadejde anul acesta – Cora Lujerului. Crosul hypermarketului ajunge anul acesta la a IX- a editie si va lua acelasi start cu cel al Universitatii, sub un singur nume: Crosul Universitatii din Bucuresti Cora Lujerului Challenge.

Pregatim un cros cu 3000 de participanti! Daca vreti sa fiti partener al unuia dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului, deveniti partener corporate al evenimentului. Va punem la dispozitie urmatoarele pachete de sponsorizare, dar si alte modalitati de promovare.

Traseul: (START) Piata Operei (Facultatea de Drept) – Splaiul Independentei – Soseaua Cotroceni – Bulevardul Iuliu Maniu – Parcarea Cora Lujerului (FINISH).

Inscrierile se vor face in perioada 13-24 mai la Serviciul Clienti – din cadrul Cora Lujerului – sau la DEFS – Universitatea din Bucuresti cat si in ziua evenimentului: 26 mai, incepand cu ora 8.00 a.m, la Facultatea de Drept. Categoriile de participare sunt:

  • Seniori: 20 și peste 20 de ani (baieti si fete)
  • Juniori:  16 – 19 ani (baieti si fete)
  • Copii: 11 – 15 ani  (baieti si fete)

Castigatorii Crosului Universitatii din Bucuresti Cora Lujerului Challenge vor pleca acasa cu LCD-uri, laptop-uri, tablete, aparate foto, mp4 player-e. Participantii sunt asteptati cu o tombola cu zeci de premii, dar si multe alte suprize.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:

Gabriela Chivu: tel 0728.199.331sau mail:gabriela@erka.

 

 

 

 

 

Related Posts

Crosul Universitatii din Bucuresti Cora Lujerului Challenge | Erka Synergy Communication