Crosul Casiopeea sau despre speranta

Share

Crosul Casiopeea sau despre speranta

Machiavelli spunea ca: “Nu exista situatie oricat de disperata din care nu se poate intrevedea o speranta, si cu toate ca aceasta nadejde ar putea fi slaba si desarta, vointa si dorinta pe care omul o are, o fac sa nu para astfel.”

Aceasta au demonstrat si miile de oameni care au venit sa alerge in Parcul Tineretului, pe 29 septembrie. Strigatul de ajutor pe care Asociatia Casiopeea l-a ridicat, in numele femeilor greu incercate de o boala necrutatoare, cancerul mamar, a avut peste 3200 de ecouri.

Da, activitatea noastra de promovare (tv, radio, outdoor, cinema, internet, print) a acestui cros a avut rezultate foarte bune, reusind sa mobilizeze un numar insemnat de oameni.

Da, ne putem mandri cu reusita, avand in vedere ca am avut peste 3000 de participanti, pe parcursul unei zile.

Da! S-au strans fonduri pentru 250 de proteze mamare. Noi nu le numim proteze, ci zambete si sperante de “maine va fi mai bine!”

Toate aceste cifre arata, la o prima citire, doar amploarea pe care a avut-o evenimentul. Insa la o a doua privire ele nu vorbesc de altceva decat de acea “vointa a omului” pe care o evidentia Machiavelli.

Din 2010 pana acum, Casiopeea  a donat peste 300 proteze mamare in urma crosurilor in promovarea si organizarea carora am avut o importanta contributie.

Si pentru ca speranta este laitmotivul acestui articol, optimismul ne spune ca la anul va fi si mai bine! 🙂

Parteneri si sponsori:

Related Posts

Crosul Casiopeea sau despre speranta | Erka Synergy Communication