CROS CORA

Share

CROS CORA

Organizarea crosurilor – asocierea companiei dvs. cu un stil de viata sanatos
Clientul nostru – Cora – ne invita sa alergam pentru sanatate

           Pentru promovarea unui stil sanatos  de viata, organizarea crosurilor a devenit un trend caruia multe companii au inceput sa-i acorde atentie. Crosurile mobilizeaza oameni obisnuiti care rezoneaza cu ideea de miscare pentru o viata sanatoasa si aduc companiile organizatoare in atentia tuturor, fiind o modalitate eficienta de promovare.

           Pe langa oameni simpli, exista si persoane publice care isi asociaza imaginea cu ideea de sanatate prin miscare, avand numai cuvinte de lauda pentru organizatori. Pentru publicul larg devine interesant contrastul dintre domeniul de activitate al firmelor organizatoare si astfel de evenimente, apreciind interesul acestora pentru alte activitati decat cele din aria lor de interes. Crosul ramane in atentia oamenilor ca un eveniment relaxant, care aduce buna dispozitie si ofera premii celor care imbratiseaza ideea de miscare pentru o viata sanatoasa.

           Orice brand isi doreste o reputatie de companie responsabila din punct de vedere social, campaniile de responsabilitate sociala luand amploare si in Romania. Acestea insa implica resurse si costuri mult mai mari decat organizarea unui eveniment mai mic, dar cu aceeasi tinta.

           Cora este singurul hypermarket care organizeaza un cros pentru sanatate, Crosul Sectorului 6 – ajungand anul acesta la editia a VIII-a. Peste 900 de oameni au participat la ultima editie, copii si adulti, oameni din mass-media si persoane publice. Skoda, Farmec si Herlitz sunt trei dintre companiile care au ales anul trecut sa fie partenerii crosului Cora. De asemenea, crosul Cora s-a bucurat si de spijinul partenerilor media: Radio 21, Zoom TV, News Outdoor, ziarul Bursa si altii.

           Astfel, invitatia de a participa la Crosul Sectorului 6 ramane deschisa tuturor si anul acesta. Copii, bunici, directori, alaturi de firme mai mari sau mai mici se vor bucura impreuna de exuberanta si animatia ce vor insoti evenimentul pe Bulevardele Iuliu Maniu, Vasile Milea, Timisoara si Pasajul Lujerului, in data 13 Mai 2012.

           Alaturarati-va Crosului Sectorului 6 si deveniti Partener al acestuia!

           Efortul financiar este nesemnificativ in raport cu beneficiile pe care vi le poate aduce parteneriatul cu acest cros.

           Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne scrieti la cristina@erka.ro sau sa sunati la 021 434 24 33

Related Posts

CROS CORA | Erka Synergy Communication