Context creativ Erka pentru catalogul “Tailored Glory” de Alexandru Ciucu

Share

Context creativ Erka pentru catalogul “Tailored Glory” de Alexandru Ciucu

Moda este intr-o continua reinventare, un avantaj pentru echipele care se ocupa de conceptul, creativitatea, executia si strategia din spatele produselor finite. Catalogul 2015 al designerului Alexandru Ciucu a fost prezentat, in avanpremiera, in cadrul a doua evenimente majore ale lunii ianuarie: Targul Expomariage si Mariage Fest. Si a surprins prin originalitatea si anvergura conceptului „Tailored Glory”, care i-a servit designerului ca sursa prima de inspiratie. „Tailored Glory” a provocat in profunzime imaginatia lui Alexandru Ciucu, care a creat 24 de colectii masculine distincte, fiecare purtand numele si imprumutand spiritul unei faimoase batalii istorice.

Pornind de la premisa ca viata e o batalie continua, iar fiecare castigator in confruntarea cu aceasta e un erou si trebuie sa aiba alura unei cavaler (fara ca acesta sa para anacronic sau ieftin-extravagant), colectiile reunite sub conceptul “Tailored glory” propun solutii stilistice rafinate si incitante. Fie ca e vorba de Waterloo, Austerlitz, Wagram, Salamanca sau Rothiere, colectiile imbina eleganta atemporala, croiala indrazneata a temelor militare si nonsalanta creatiei ajunse la maturitate, sigura pe sine. Creatia feminina este contrapunctul viu, senzorial al catalogului, prin teme ca Daisy, Tulip, Hortensia sau Orchid.

Echipa Erka a fost implicata in procesul de art si creatie a noului catalog Alexandru Ciucu, si a creat un context inspirat si fidel spiritului colectiilor. De asemenea, Erka a realizat montajul autocolantului pentru suporturile impunatoare care dau impresia unui manechin in marime naturala, suporturile fiind parte integranta a conceptului catalogului “Tailored glory”. Astfel, produsul a primit contextul care ii permite sa-si puna in valoare unicitatea.

Related Posts

Context creativ Erka pentru catalogul "Tailored Glory" de Alexandru Ciucu | Erka Synergy Communication