CASIOPEEA

Share

CASIOPEEA

Prin sport, sustinem lupta impotriva cancerului la san! Crosul roz, Casiopeea


V-ar placea ca imaginea companiei dvs. sa fie asociata cu cea a unui eveniment caritabil pe tema sanatatii si a sportului, un eveniment mediatizat si apreciat atat in Bucuresti, cat si intr-un frumos oras de provincie – Brasov ? Alaturati-va Crosului Roz impotriva cancerului la san, un eveniment umanitar organizat anual de asociatia Casiopeea, care ofera companiilor oportunitatea de a sprijini o cauza nobila si de a spune nu indiferentei.

Crosul isi propune sa ne ajute sa constientizam cu totii importanta sportului pentru sanatate, dar mai ales ne invata sa nu ramanem indiferenti la problemele celor de langa noi. Prin inscrierea la cros, fiecare participant contribuie la redarea sperantei si increderii femeilor care au suferit de cancer la san. Cu banii stransi din inscrierea concurentilor se cumpara proteze mamare menite sa schimbe viata beneficiarelor.

Parteneriatul financiar poate fi de trei tipuri: Aur, Argint si Bronz, in functie de gradul de implicare in eveniment .

Printre companiile care au sprijinit acest cros la editiile trecute (2010, respectiv 2011) se numara GDF Suez, Apa Nova, Decathlon, GSK, Renault, BRD, Air France, Cora, Groupama.

Nici personalitatile din viata publica nu au ramas indiferente la aceasta cauza, Crosului Roz alaturandu-i-se Corina Dragotescu, Maia Morgenstern, Medeea Marinescu si Laura Badea. Evenimentului, care a adunat peste 3000 de participanti, i s-au alaturat si Radio ZU, Ziarul Ring, Radio RFI, News Outdoor, Tele News si Realitatea TV.

CASIOPEEA este o asociatie care s-a nascut din dorinta de a promova efectele benefice ale sportului in ameliorarea si mentinerea starii de sanatate. Asociatia sustine valorile sportului: respectul, excelenta, prietenia, hotararea si curajul.

Prima editie a Crosului Roz impotriva cancerului la san a fost organizata in 2010 pentru a promova avantajele depistarii precoce a cancerului mamar si a pentru a colecta fonduri destinate persoanelor afectate de aceasta boala.

Crosul este un prilej de a dovedi solidaritatea fata de femeile care sufera de cancer la san, oferindu­le un ajutor concret prin achizitionarea de proteze mamare celor care au suferit o mastectomie, completandu-­le in acest fel sustinerea de care beneficiaza prin programul national dedicat.

Lidia Borcan – PR Officer – Erka

Related Posts

CASIOPEEA | Erka Synergy Communication