Casiopeea la Brasov

Share

Casiopeea la Brasov

Incepand din mai anul trecut, Crosul Casiopeea are doua sezoane: unul de primavara si  un altul de toamna. Dupa ce anul trecut am spart gheata la Brasov, in acest an revenim in cetatea de SUB TAMPA cu planuri mari. 🙂

Pentru 2013 Casiopeea are la Brasov o campanie de comunicare integrata ce cuprinde: TV, radio, cinema, presa, OOH si online. Target-ul acesteia fiind brasovenii iubitori de miscare si care inteleg ca din putinul lor pot face foarte mult.

Ii asteptam pe toti cei care vor sa alerge alaturi de noi si de vedete ale show-bizz-ului si spotului romanesc, sa se inscrie pe: http://www.casiopeea.org/index.php?cros_id=2&page=inscriere  sau in ziua crosului la corturile special amenajate.

Cursa roz impotriva cancerului mamar va avea loc pe 18 mai la Brasov, orele 8.30 la Complex Olimpia, SUB TAMPA, si va cuprinde ca in fiecare an:                                                          

–          cursa pentru copii 750 m

–          traseul adolescentilor 1.2 km

–          traseul adultilor 4 km

–          marsul familiei

Le multumim tuturor partenerilor media pentru raspunsul prompt la strigatul nostru de ajutor si la sustinerea pe care ne-o accorda in promovarea evenimentului). 🙂

 

 

 

 

 

Related Posts

Casiopeea la Brasov | Erka Synergy Communication