Brasovul alearga in roz pentru sustinerea femeilor cu cancer la san. Pe 12 Mai alergam pentru sanatate

Share

Brasovul alearga in roz pentru sustinerea femeilor cu cancer la san. Pe 12 Mai alergam pentru sanatate

Chiar daca nu sunteti din Brasov, indraznim sa va facem o invitatie la cursa roz impotriva cancerului la san, o cursa initiata de asociatia Casiopeea, sustinuta de partenerii acesteia si organizata de agentia noastra.


Sambata, 12 Mai, alergam in roz pe aleile de Sub Tampa pentru sanatatea proprie, dar in mod special pentru sanatatea femeilor a caror viata a fost schimbata de un diagnostic nimicitor: cancer mamar. E adevarat ca suntem ocupati cu problemele noastre si pare-se ca nu mai avem timp pentru nimic altceva. Dar ce-ar fi daca ne-am schimba din spectatorul care sta pasiv pe margine in jucatorul care face tot ce-i sta in putere pentru victorie? Ce-ar fi daca ne-am implica activ in schimbarea destinelor acestor femei? Ne-ar rapi prea mult timp? Ne-ar costa prea mult drumul?

Intr-adevar, poate ca nu este la indemana oricui sa plece weekendul acela spre Brasov, dar daca sunteti prin preajma, va invitam cu drag sa ne unim fortele pentru victoria sperantei. Speranta ca viata nu se termina odata cu acest diagnostic, ca prin vointa, credinta si omenie acesta poate fi invins.

Iar daca nu sunteti disponibili pentru crosul din Brasov, crosul din Bucuresti (30 Septembrie 2012) se pregateste sa “gazduiasca” pe cat mai multi dintre noi, pentru ca , dupa cum stim “unde-s multi, puterea creste!”

CASIOPEEA este o asociatie care s-a nascut din dorinta de a promova efectele benefice ale sportului in ameliorarea si mentinerea starii de sanatate. Asociatia sustine valorile sportului: respectul, excelenta, prietenia, hotararea si curajul.

Prima editie a Crosului Roz impotriva cancerului la san a fost organizata in 2010, in Bucuresti, pentru a promova avantajele depistarii precoce a cancerului mamar  si a pentru a colecta fonduri destinate persoanelor afectate de aceasta boala.

Crosul este un prilej de a dovedi solidariatea cu femeile care sufera de cancer la san, oferindu­le un ajutor concret prin achizitionarea de proteze mamare celor care au suferit o mastectomie, completandu­le in acest fel sustinerea de care beneficiaza prin programul national dedicat.

S-a dat startul la inscrieri pe www.casiopeea.org si in magazinul Decathlon Brasov. Va asteptam!

Related Posts

Brasovul alearga in roz pentru sustinerea femeilor cu cancer la san. Pe 12 Mai alergam pentru sanatate | Erka Synergy Communication