Am testat Kalenji, am alergat, ne-a placut !

Share

Am testat Kalenji, am alergat, ne-a placut !

Ne-am bucurat sa avem din nou ocazia sa organizam un eveniment pentru Decathlon, unul dintre cei mai importanti clienti din portofoliul nostru, unde consumatorii au putut testa pantofii de alergare Kalenji, marca Decathlon.

Am decis ca 25 martie sa fie ziua in care Decathlon “ne preda stafeta“ pentru organizarea evenimentului de testare.  Ne-am atins targetul dorit de client si am reusit sa strangem in jur de 100 de persoane la standul Decathlon, nerabdatoare sa testeze  incaltamintea Kalenji, conceputa printr-o tehnologie de varf  si  recunoscuta pentru  raportul  calitate-pret.

#ErkaBTL in actiune

Manifestarea nu s-a axat pe viteza sau competitie, ci pe distractie si pe promovarea unui stil de viata sanatos prin alegerea unui echipament de alergare eficient, indiferent daca esti amator sau sportiv de performanta in alergare. Strategia noastra de customer experience s-a bazat pe prezenta kit-ului Kalenji, venit tocmai din Franta, de la compania Decathlon, special pentru acest eveniment. Kitul Kalenji a fost format din 50 de perechi de incataminte iar fiecare doritor ce voia sa testeze incatamintea, a fost indrumat si sfatuit de catre  specialistii Decathlon, care i-au ajutat cu sfaturi utile pe alergatori.

 

 

Distractia a continuat si dupa testarea pantofilor de alergare, participantii fiind asteptati de catre echipa noastra cu un fruit bar apetisant, muzica si ocazia de a face poze personalizate. MC-ul a asigurat o atmosfera plina de energie iar cameramanul si fotograful s-au asigurat ca toti participantii vor ramane cu amintiri frumoase in urma evenimentului.

Feedbackul pasionatilor de sport a fost unul pozitiv si ne bucuram de succesul inca unui eveniment dinamic alaturi Decathlon!

Intregul flow al evenimentului a fost implmentat de catre echipa noastra ce s-a ocupat in cele mai mici detalii de intreaga organizare a evenimentului (autorizatii, logistica, entertainment si feedback eveniment).

 

 

Am testat Kalenji, am alergat, ne-a placut ! | Erka Synergy Communication