Am luat startul pentru sanatate alaturi de clinicile Anima

Share

Am luat startul pentru sanatate alaturi de clinicile Anima

Pentru o sanatate de 10, trebuie sa ne indreptam atentia spre conceptul de preventie.  Preventia trebuie sa ocupe un rol important in grija noastra pentru sanatate.  De aceea,  noi spunem start educatiei oamenilor privind importanta preventiei afectiunilor, intr-un proiect nou al clinicilor Anima.

Am scos la lucru promoteri care aduc informatii despre medici buni aproape de public si care sunt dispusi sa inceapa un an in forta, cu entuziasm si gandul la succes. I-am “imprastiat” in galeriile centrelor comerciale din Bucuresti si in curand vor fi prezenti in campusurile studentesti si se vor plimba si cu metroul.

Organizam periodic training-uri cu acesti tineri, pentru ca ne dorim sa le perfectionam stilul si pentru ca avem nevoie de feedback-ul lor  in planificarea viitoarelor actiuni ale acestui proiect.

Lucram la extinderea numarului de “asistenti medicali” ce s-au angajat  sa ii puna pe oameni la curent cu noul concept adus in Romania de clinicile Anima,  pentru ca vrem sa nu ramana nimeni neinformat.

Ne-am luat angajamentul sa facem tot mai cunoscut faptul ca un medic de familie aproape de tine este ceea ce ai nevoie pentru ca starea ta de sanatate sa fie mereu una foarte buna. Pentru ca daca esti sanatos si ai o stare de bine, mai ai nevoie doar de munca si determinare pentru a avea succes pe toate planurile.

Related Posts

Am luat startul pentru sanatate alaturi de clinicile Anima | Erka Synergy Communication