SPATIU CLIENTI

Share

SPATIU CLIENTI

Noi instrumente de lucru – exclusiv in site-ul ERKA

   Ne face placere sa va anuntam ca recent am mai facut un pas inainte pentru a raspunde cererii clientilor nostri. Daca nu ati facut-o pana acum, incercati un click pe www.erka.ro si veti fi mai aproape de lumea noastra prin intermediul site-ului nostru. Mai mult decat o simpla oglinda a agentiei, acesta se contureaza din ce in ce mai mult ca un instrument de lucru pus la dispozitia clientilor. Scopul nostru este de a oferi clientilor nostri servicii reale cu aplicabilitate practica.

   Noul spatiu virtual este format din patru instrumente cu valoare adaugata pentru productivitatea companiei dumneavoastra. Acestea sunt inspirate de clienti si destinate acestora.

– Prima noutate – va oferim un Calendar on-line. Chiar mai mult decat un calendar, acesta este un planner in care puteti marca toate datele importante si cu adevarat necesare pentru buna gestionare a proiectelor dumneavoastra.

– Al doilea serviciu, care era deja disponibil este  Contul FTP. Se stie ca schimburile de fisiere pe internet sunt de multe ori greoaie si reprezinta o problema de transfer rapid prin e-mail. Contul FTP este creat pentru a scapa de aceste probleme si de a colecta cu mult mai mare usurinta toate informatiile de care aveti nevoie.

– Serviciul al treilea, pentru care suntem foarte mandri, este denumit Spatiu Creatie. Este prima data cand un asemenea instrument este integrat intr-un site web. Printr-un singur click sunteti in contact direct cu graficienii nostri. Pentru orice schimbare de idee, amendament, modificare de text, preturi sau produse, veti putea accesa ecranul designerului nostru avand posibilitatea sa-i comunicati dorintele dvs. printr-un sistem integrat de instant-messenger si un panou de vizualizare a ecranului sau. Avem convingerea ca acest instrument va aduce  o importanta economie de timp de ambele parti.

– Si, in sfarsit al patrulea serviciu este o legatura directa la contul dumneavoastra Foto-station. Acesta va ofera acces catre toate materialele foto si video pe care le-am realizat pentru dvs. de-a lungul anilor cu ocazia evenimentelor organizate impreuna.

   Obiectivul nostru principal este de a va oferi servicii reale, astfel incat relatia noastra de de zi cu zi sa fie mai usoara si mai eficienta. De aceea ni se pare cat se poate de firesc sa lansam si sa punem la dispozitia dumneavoastra acest spatiu virtual in care prezenta noastra discreta va va sta la dispozitie in aceasta noua experienta. Odata conectat, puteti contacta serviciul obisnuit contact client prin intermediul mesageriei instant.

   Puteti solicita chiar acum login-ul dumneavoastra responsabilului dumneavoastra de cont.

   Speram sa va intalnim  cat mai curand in noul dumneavoastra Spatiu Client.

Celine Guigon – Director Creatie WEB

Related Posts

SPATIU CLIENTI | Erka Synergy Communication